Anname Tallinna Spordihalli täielikult kergejõustiklastele

Tallinna Spordihall on ülerahvastatud.Kergejõustikut treenivad ja harrastavad inimesed ei mahu saali ära.Igas linnaosas on kohti, kus tennist mängida.Aeg on tenniseplatsid selles saalis kinni panna.

07.03.2018 00:00 kuni 05.05.2018 23:59

Tallinna Spordihall on ülerahvastatud. Kergejõustikut treenivad ja harrastavad inimesed ei mahu saali ära. Juba piiratakse harrastajate ligipääsu saalile.

Lastele ei ole seal ammu enam ohutu. Kuulitõukajad treenivad kõrvuti väikeste lastega. Lapsed liiguvad üle kaugushüppe radade. Kõrgushüppajad võtavad hoogu ümber võimlevate laste. Aeg on muutusteks ammu küps. Soovime kodanikualgatuse korras suunata tähelepanu, et Tallinna Spordihall vajab suuremaid töökorralduse muutusi.

Täna on igas linnaosas kohti, kus tennist mängida. Viimastel aastatel on avatud hulgaliselt uusi tenniseplatse. Tallinna Spordihall ei ole enam ainus koht isegi kesklinnas. Tennist mängivad inimesed liiguvad valdavalt autodega ja saavad sõita ka veidi kaugemale. Lastel sellist võimalust ei ole.

Aeg on tenniseplatsid Tallinna Spordihallis kinni panna. See ala tuleks teha laste-alaks või kolida sinna hoopis jõusaal ja kuulitõukajad.

Kuulitõuke ala segab praegu spordihalli kasutamist ka teisteks üritusteks ja ei sobi saali keskele.

Soovime algatada muutusi, et Tallinna Spordisaalis oleks mugavam nii lastel kui tippsportlastel.

Esitame kogutud allkirjad Tallinna Linnavalitsusele aprillis.

Spordiharrastaja Janek Balõnski

spordiharrastaja Janek Balõnski