liiklusmärke paigaldamine

Kogume toetust piirkonna majade elanikelt kiiruspiirangu liiklusmärkide paigaldamiseks Kohtla-Järve linnas!
Keskallee 29 kuni tänava lõpuni; Keskallee 9, s.h. Keskallee 8-st kuni Keskallee 20-ni ja Keskallee 22 juurest kuni Keskallee 32-ni.

11.09.2018 00:00 kuni 17.09.2018 23:59

Taotlus Adresseritud Kohtla-Järve linnavalitsusse, Keskallee 32-8 majade allkirjastajate elanikute poolt.

Taotluse eesmärk on suunatud liikluse kiiruse piiremise märke paigaldamiseks tänavatel :

Keskallee 29 ühesuunalise teede alusel. Kehtivus kuni teede lõpuni ehk Keskallee 9.

Sealhulgas paigaldada liikluse märke kiiruse piiramiseks kõrval teede alusel , Keskallee 8 ning kehtivuses kuni Keskallee 20

Jätkades liikluse märke kiiruse piiramiseks paigaldamisega Keskallee 22 teede alusel kihtivuses kuni teede Keskallee 32 lõppuni.

Liikluse märk kiiruse piiramiseks taotletakse : Liiklus märk piiramisega 30km/ tunnis.

Lugupidamisega ,
Ümbritseva majade elaniku allkirjastajad , samuti teised!

Sõnastus.
Tanapäeval Kohtla-Järve linna valitsuse ning Keskallee puutuv parg vana pargist - uuema linna kultuuri osaks. Nädalavahetusel allees kultuuri kogumised, kontserdid ning tavalise vaba aega vendumine on nüüd tavaline asi, kuusjures suuve ajal. Inimeseks põhiallee on veel tööpäeviti maršruut tööks, oma routini eluseks. Elanikud kelle aknad vaatavad põhiallee suunasse võimalikult märkasid liikluse teedel suurendamist sellisel juhul taotletakse liikluse reegulerimine liikluse kiiruse märke paigaldamisega .

Lugupidamisega,
Ünvritseva majade allkirjastanud elanikud, ja teised!

Ходатайство адрессовано Кохтла-Ярве городскому управлению, посредством сбора подписей жителей вблизрасположеных домов Кескаллее 32-8.

Ходатайство об установке дорожного знака в начале улице Кескаллее 29 ограничевающего скоростное движения действием до Кескаллее 9.

В том числе установка дорожного знака на в начале улицы Кескаллее 8, действием до Кескаллее 20.

Установка дорожного знака в начале улицы Кескаллее 22 , действием до улицы Кескаллее 32.

Ходатайство лб установке дорожного знака ограничивающий скоростное движение до 30 Км/час .

Пояснение.
На сегодняшний день главная аллея прилегающая к Кохтла-Ярве зданию городского управления , также к домам улицы Кескаллее преобразился из старой алеи в новое культурное место для проведения досуга, мероприятий и обычного время препровождения по выходным и рабочим дням. В рабочии дни гланаяя аллея также является основным маршрутом для работы, остальных рутинных повседневных мест. Для жителей главной аллеи , чьи вид из окна выходит на главную аллею , наверняка могли обратить внимание на увеличение интенсивности движения по центральной улице города. В связи с этим ходатайствуется установка знаков ограничивающих скоростного движения до 30 км/час.

С уважением жители вблизраспологающихся домов подписавшие петицию , также остальные!