Toetan Saaremaa Loomemaja jätkamist Kuressaare turuhoones!

Detsembri esimesel kolmel nädalal toimub meil Saaremaa meistrite Suur Jõulumüük, väga erinevad õpitoad, avatud on nukkude näitusmüük, lastele jõulupostkontor, keraamikakoda ja seebituba. Saaremaa Loomemaja on tegutsenud peagi pool aastat - avasime 21. juunil 2017. Aasta lõpp on hinnangute ja tagasiside aeg. Arvestame avaliku huviga ja mängime avatud kaartidega. Ilmselgelt oleme oma tegemiste turundamisele vähe tähelepanu pööranud, mis tõttu oleme kohalikul lehel hambus. Esialgsest plaanist luua üks Loomemaja koos vabakontori ja avatud stuudiotega on välja koorunud kaks eraldi hoones asuvat ettevõtmist. Palume märgata, et vabakontori pea pooled rentnikud on loomemajanduse taustaga kuigi nad ei tööta avatud stuudio formaadis. Peagi eraldume juriidiliselt, sest nii on kergem ka teineteisele kasulik olla. Kindalsti ei ole me suutnud täita kõiki oma plaane, aga oleme andnud oma parima. Soovime võimalust areneda, seda enam, et kaks meeskonda on enamuses töötanud täiesti vabatahtlikult ja sellele ei ole maksumaksja kulutanud. Pigem on seda koormust kandnud kõigi meie pered. Meil on olnud vaid üks palgaline projektijuht, kelle tööleping selle aastaga lõpeb. Meeskonnad on sellegi poolest valmis jätkama – väärtus iseenesest. Vajame uuelt vallalt pisut tuge seni, kuni ei ole kahte ruumi suutnud meistritega mehitada. Lootust on, sest huvilisi aegajalt ilmub, neid on vaja julgustada ja sinu allkiri seda teebki. Täname! Saaremaa Loomemaja meeskond

aega veel 9 päeva

29.11.2017 00:00 kuni 21.12.2017 23:59