Uus maja Viimsi noorte kaunite kunstide keskusele

Viimsi Vallavolikogu
Viimsi Vallavalitsus

AVALIK PÖÖRDUMINE

Viimsi võimuringkondades on erinevatel tasanditel kavandamisel vallavalitsuse tööruumide (täna Nelgi tee 1) ümberkolimine Viimsi keskusse (teadaolevalt Sõpruse teele) üle 2000-ruutmeetrisele planeeritavale pinnale.

Selle ümberkolimise ettevalmistamiseks on algatatud Nelgi 1 hoonesse Viimsi noortele kaunite kunstide kooli eelprojekteerimisega.

Leiame, tegelikult peaks olema vastupidi – noored peavad kaunite kunstide viljelemiseks saama uued, koolidele ja lasteaedadele lähemal asuvad ruumid.
Vallavalitsus võib jätkata tööd tänastes ruumides ning ei pea kulutama maksumaksjate raha enda heaolu suurendamiseks.
Toetan ülaltoodud avalikku pöördumist.

aega veel 6 päeva

14.07.2017 00:00 kuni 01.10.2017 23:59

Viimsi Vallavolikogu
Viimsi Vallavalitsus

AVALIK PÖÖRDUMINE

Toetan ülaltoodud avalikku pöördumist.

MTÜ Kogukondade Viimsi

Vali sobiv allkirjastamismeetod:

Piret: Ei koli laste huviharidust nurga taha!
Senine vallavalitsuse hoone asub tänaseks päevaks sõna otseses mõttes nurga taga. Eemal kõikidest koolidest, jalgsi rännak sinna võtab mõttetult kaua aega ning bussiühendus on iganenud ja ebamugav. Ka ei ela sealne liikluskorraldus suuremat autodevoolu üle, mis paratamatult laste vedamisega kaasneb. Millal küll aru saadakse, et Viimsi keskus vajab arendamist Haabneemes, kus asub enamus infrastruktuurist?!