Jõgeva ei vaja Suur-Piiri-Puiestee ringristmikku

Jõgeva linnavalitsus tahab sel aastal ligi 300 000 EUR laenu võtta, et ehitada mainitud ristmikule ringtee. Kogume allkirju, et sinna seda ringi LAENURAHADEGA EI TULEKS.

18.01.2015 00:00 kuni 29.01.2015 23:59

Jõgeva linna valitsus tahab sel aastal ligi 300 000 EUR laenu võtta, et ehitada mainitud ristmikule ringtee. Kogume allkirju, et sinna seda ringi hetkel ei tuleks.

Esiteks, on liikluskoormus väike ja sellist suurt ehitust ei ole vaja.

Teiseks, ei ole sel ristmikul toimunud õnnetusi, mis õigustaks liikluse ümberkorraldamist.

Kolmandaks, ei ole korralikult uuritud keskkonnamõjusid ja võimalikke alternatiive, et saada parim lahendus linnale.

Neljandaks, seda ringteed ei tohi ehitada laenurahade eest, sest linnal on paljuolulisemaid muresid.

Viiendaks, praegu laenu eest ehitatud ringtee võib põhjustada uue Põhikooli projekti kärpimist.

Lõpetuseks, saaks selle summa eest teha korda väga väga palju muud:
(Raamatukogu renoveerimine, 30 uut mänguväljakut linna, 10 hamba panoraamröntgenit, umbes 14 kilomeetrit kõnniteid parandada jne.)

Margo: Rumalus kuubis
Ma tõesti lootsin ,et rumalusel on piirid ,aga kahjuks ei ole...Selline rumalus oleks mõistlik linna elanike hääletusele panna ennem ,kui hakatakse rahva raha raiskama .
Nastja: jõgeva ei vaja suur-piiri-puistee ringristmikku
ei vaja jah, selle asemel, et teha pargi tänavad korda või mõned muud, kus ikka päris halb olukord, hakkab linn mõttetut ringristmikku ehitama, mida pole vajagi!!!
Jaan: täiesti vasta!
Jõgeva linnas oleks mõistlik 300 000€ eest linna teed korda teha!! Kas inimesed/inimene kes selle mõtte peale tulid/tuli on mõtlemine istmiku all?? Sellel ristmikul ei ole ühtegi ummikut ja reaalselt poleks vaja ka olemasolevat ringteed. Kes ei oska sõita peaksid pöörduma autokooli ja lusatunde võtma.
Villem: 300 tuhande euro eest väike linna ringristmik ... mingi raha kantimise aktsioon ve ???
Kes yldse need algatajad on selle ringristmiku ehitamisega. Ja sorri ... lasteaed sai uus kalli raha eest juba praod seinas . Ristmiku me kindlalt ei vaja kevadel jutid maha märgid pysti ja valmis.
Urmas: Ringrumalus!
Kuhu on jäänud võimuloleva partei lubadus olla näoga rahva poole. Praegu küll ollakse rahva poole näoga, aga rahvas millegipärast vaatab mujale, või on koguni seljaga võimu poole. Linnale ei ole vaja sellist võimu nagu Keskerakond propageerib (tankiga kõigist üle). Ringristmik on hea asi küll aga millistel juhtudel. Eelkõige oleks linnal vaja pöörata tähelepanu kõnniteedele. Kõik kõnniteed pole isegi mitte käidavad.
Linnavõim peaks rohkem rahvaga arutama linna valupunktide üle. Pole mõtet ravida seda kohta mis pole haige, ravima peab ikka seda, mis on tõbine.
Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde, isehakanud eksperdid pole eksperdid!
Madis: Lollus on raha lihtsalt tuulde loopida!
Irooniaga: "Hea et kesklinna foori ei taheta veel paigaldada"

Ei tea millal linnaisad viimati teisel pool raudteed sõitsid ja sealseid teeolusid vaatlesid. Sealne sild kukub varsti kokku...