TLÜ - turvaliselt üle tee!

01.09.2016 00:00 kuni 31.10.2016 23:59

Tunneme, et on viimane aeg midagi ette võtta - TLÜ eest teed ületada on ohtlik!
   Ja kas olete märganud seda pimedate märki siin...? Tahvel 883 teatab, et ülekäigurada või teelõiku kasutavad sageli pimedad. Isegi nägijana jääb siin teed ületades hing kinni. Väga tahaks alustada päeva rahulikult kooli kõndides, mitte elu ja surma üle juureldes.
   Palume Narva maanteele Tallinna Ülikooli peatuse juurde LIIKLUSFOORI!

TLÜ õpilased Helen Klasman ja Triin Tulev

Tomi: Tomi Wahlroos
More safety!
Al: Torenotsu
Mina ei ole nõus ebavõrdse kohtlemisega. Mis õigusega nõuate vaid peamaja ette foori. Turvaliseks liiklemiseks on vaja iga TLÜ maja ette foori: 2-3 tk Narva maanteele, 1 Tuukri tn-le, 1 Tuukri tn-lt sisehoovi suunduvale tn-le ning 1 kino ette. Miks olete nii egoistlikud ja pimedad nõrgemate suhtes. Kas rotid, hiird, kärbsed ja sääsed ei olegi teie arvates inimesed? Kas te kujutate ette kuipalju neid vaesekeseid on liikluskeerises hukkunud meeletult kihutavate jalgrataste all?

TLÜ peatuse juurde on aga kindlasti vaja hoiatussilti kukkuvate postide eest ja vaegnägijatele vastavat helisignaali.
Aleksander: +
Al: Al
Minge vaadake ka seda toredat vähemalt 10-kraadise kaldenurgaga invaparklat Mare maja kõrval. Sinna on ka kindlasti tugevat foori vaja ratastoolidele, mis kipuvad autost väljuval liikumispuudega inimesel väga ülbelt ninaalt ära veerema.

Edu teile koduülikooli turvalisemaks muutmisel.