Anna oma hääl Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkumise toetamiseks

15.01.2023 00:00 kuni 15.02.2023 23:59

Elva ja Nõo piirkonnasTartumaal enam kui kakskümmend aastat matku ja loodusõpetkorraldanud Vapramäe-Vellavere-Vitipalu Sihtasutus vajab teie tuge, et elada üle rasked ajad ja vaatamata Elva valla soovile sihtasutusele tegevustoetuse andmine lõpetada,jätkata oma missiooni - et kõik lastest kuni eakateni saaksid osa kvaliteetsest ja ehedast loodusharidusest, matkade, õppeprogrammide ja haaravate sündmuste kaudu Vapramäe loodusmajas ja
loodusradadel. Nii kujundame lastes, noortes ja peredes loodust säästvat mõtteviisi.Oleme pühendunult teeninud igas vanuses matkalisi ja loodushuvilisi ja meil on ideid ning tahet edasi pürgida.
Anna oma hääl-allkiri kinnitamaks, et usaldad meid ja soovid meie tegevuse jätkumist!
Kogutud toetusallkirjad anname üle Elva ja Nõo valla volikogudele.VVV SA juhatus ja retkejuhid

Vapramäe-Vellavere-Vitipalu Sihtasutus

Peeter: toetan Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkamist
toetan Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkamist
margit: toetan Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkamist
Riina: Toetan Vapramäe Loodusmaja tegevuse jätkamist
Vapramäe oli juba minu kooliajal toredate matkarajadega. Nüüd tahan lapselastega loodusmajas ja selle ümbruse matkaradadel käia.
Martin: Toetan
Maie: Vapramäe loodusmaja
Peab jääma. Elvast on kadunud kõik muuseumid ja loodusringid. See on ainuke ja tegijad on väga asjalikud ja oma ala entusiastid
Lea: Toetan Vapramäe Loodusmaja tegevuse jätkamist
Alati tõeliselt hästi ja põnevalt korraldatud matkad ja tegevused, igal aastaajal . Vajalik nii lastele kui ka täiskasvanutele. Ja alati nii rahvarohked! Matkajuhid ja organiseerijad, kes teevad oma tööd südamega, seda on näha igas tegevuses. Mitte mingil juhul ei tahaks nendest toredatest tegemistest ilma jääda...toetan 100% ja rohkemgi veel, et tegevused jätkuksid. Lõpetada kõik suure tööga loodud ja toimiv ei ole kindlasti tark otsus.
Heli: Vapramäe
Parem paik kus olla ja nautida looduses...
Parem paik just Eestimaa inimestele...
Anu: Eloise
See oleks patt, kui loodusmaja tegevus lõpetataks. See on ka Eesti mõistes haruldane koht ja võimalus käia, olla ja mitte ainult lapsi, vaid ka iseennast harida, viibida looduses, jalutada, hingata värsket õhku - ja seda ühe komplektina.Vapramäe ja Peedumäe on minu lapsepõlve mängumaad, minu elu kauneimate mälestuste paigad, mida võimalusel ikka külastan ja mulle teeks väga haiget, kui nii olulise koha tegevus sureks välja.
Tiina:
toetan Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkamist
Piia: Toetan Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkamist
Toomas: Toomas
Toetan!
Külli:
Toetan. Loodushariduse on väga oluline
Kärt: Toetan Vapramäe loodusmaja tegevuse jätkamist!
Olen pikki aastaid kõrvalt jälginud ja osa saanud VVV SA tegemistest ja alati imetlenud, kuidas on võimalik väikese meeskonna ja väga piiratud eelarvega teha nii suuri asju - võtta ette uusi projekte, need kavandada ja edukalt ellu viia. Igale omavalitsuste poolt antud eurole on sihtasutus toonud tohutult eurosid lisaks, ikka piirkonna arendamiseks ja loodusesõprade rõõmuks. Väga loodan, et aastatepikkune töö piirkonna loodushariduse edendamisse ei lõpe, vaid sellest saavad ka edaspidi osa nii õpilased kui pered ja loodushuvilised piirkonna külastajad. Oskame märgata ja toetame neid, kes päriselt olulisi asju teevad ja positiivseid muutuseid piirkonnas luua aitavad!
Raul: