Nõuetele vastavad ruumid Põhja-Pärnumaa muusikakoolidele

Eelmisest sügisest on Põhja-Pärnumaa vald korraldanud valla mõlema muusikakooli kolimist. Õpetajad, lapsevanemad ja eksperdid on korduvalt välja toonud, et pakutavad uued ruumid ei vasta muusikaõppeks vajalikele nõuetele.

Tänaseks on olemas eksperdist akustiku ja juristi hinnang ehitusprojekti kohta, mis ütlevad sama- nii Pärnu-Jaagupi kui ka Vändra muusikakoolile pakutavad uued ruumid ei vasta muusikaõppe nõuetele.

Palun toeta oma allkirjaga Põhja-Pärnumaa muusikakoolidele nõuetele vastavate ruumide saamist. Kas seda siis uute ruumide renoveerimisel vastavalt ettenähtud nõuetele või vanade ruumide korrastamisel nõuetele vastavaks. Meie valla muusikakoolides on aastakümneid pakutud väga kõrgetasemelist muusikaharidust ning seda tehakse tänapäevani. Toeta oma allkirjaga, et see jätkuks ka edaspidi.

03.03.2020 00:00 kuni 17.03.2020 23:59

MTÜ Põhja-Pärnumaa Hääl on teinud halduskohtusse ehitusloa väljastamise peale kaebuse. Kogukonna ja vilistlaste ning huvitatute allkirjad toetavad MTÜ liikmete seisukohti, et muusikakoolid vajavad nõuetele vastavaid ruume.

MTÜ Põhja-Pärnumaa Hääl