Pealtnägija andke Kalle Grünthalile sõnaõigus

Kalle Grünthal on üks väheseid inimesi, kes on julgenud Riigikogus raskeid ja valusaid küsimusi esitada, samal ajal kui paljud Riigikogu liikmed argpükslikult pea liiva alla peidavad või laus valetavad. Kalle Grünthal esitab raskeid küsimusi Euroopa Liidu ja WHO vaheliste lepingute kohta, millest eesti rahvast ei informeerita, kuigi tegemist on otseselt iga eesti kodaniku eralu mõjutavate lepingutega. Kalle Grünthal esitab valusaid küsimusi vaktsiinide ja farmaatsiatööstuse kohta, mille kohta on juba tehtud mitmeid paljastavaid uuringuid üle maailma, kasutades ametlikke ja avalikke dokumente, näiteks õõvastavad paljastused Pfizeri enda ametlike dokumentide kohta. Kalle Grünthal esitab raskeid küsimusi World Economic Forum'i kohta, see on organisatsioon, mis avalikult ja ilma igasuguse häbita tunnistab väärastunud inimsusevastaseid ja inimõiguste vastaseid vaateid ja suundi. Palume selle petitsiooniga Pealtnägija meeskonnal teha saatelõilk, kus Kalle Grünthalile antakse intervjuus sõnaõigus. Tasakaaluks sellele, kuidas tema vaateid on farsiks tehtud Pealtnägija eelmises saatelõigus.

18.03.2022 00:00 kuni 17.04.2022 23:59

sõnavabaduse eest seisev kodanik