Avalik teotusavaldus Alari Kivisaare raadioeetris jätkamiseks

07.06.2020 00:00 kuni 05.07.2020 23:59

Inge: Põhimõtte pärast
Toetan sõnavabadust põhimõtteliselt. Ja olen põhimõtteliselt inimese tagakiusamise vastu. Kivisaare eetrist kõrvaldamise algatus on õudne.
Marek: Alari Kivisaar on õige mees
Need inimesed kes Alari kivisaart raadioeetrist tahavad minema saada need inimesed on sõna otseses mõttes perverdid ja eesti keelest mitte aru saavad tegelased.Kuulasin siis ka seda Alari juttu millest selline skandaal lahti on läinud ja tõesti ei saa aru mida ta valesti ütles.Selline jutt oleks isegi Põhja-Koreas ja Venemaal täiesti legaalne ja lubatud kuigi sõnavabadus on nendes riikides üsna olematu,see tähendab et Eestis on sõnavabadus 100% olematu.Need tegelased kes hakkavad nüüd otsustama Alari Kivisaare edasist saatust need võiksid mõelda sellele et kas nad elavad vabal maal või elavad kommunistliku resiimiga riigis.
Tõnu: Tõde
Kui räägitakse ausalt ja otse, siis on inimene aus. Kivisaar on aus inimene!
Tõnu: Kivisaar peab ametisse jääma...
...kuna vähe on täna meedias inimesi, kes julgevad tõtt rääkida.
Leelo:
Miks see on teotuseavaldus? Ma pigem avaldaksin ikka toetust!!!
Lili: Ebaõiglane
Inimesele on antud sõnavabadus!
Mari: Toetan 100%
Toetan Alarit ja sõnavabadust!
Kalle: Aktiivne rumalus on hirmus asi
Häbi neile, kes imevad sõrmest välja põhjuseid kellegi süüdistamises rassismis (või mis teema iganes parajasti päevakorral on).
Anu: Anu: Alari on väga hea saatejuht!
Toetan Alari Kivisaart ta on super saatejuht. Öeldu ei olnud pahatahtlik. Kui Kivisaar kõrvaldatakse Sky Plussi saatejuhi kohalt, ei kuula ma enam seda hommikuprogrammi. Alari on terane ja teravmeelne, õige mees õigel kohal!!!